Dijous 16.07.2015 | 18:00 Concert

BAR DEL SIDECAR: VisualSound

Projeccions

Projecció de les obres guanyadores del Festival Barcelona VisualSound a l’espai Sidecar de Barcelona.

Cada dijous del mes de juliol, del dia 2 fins al fins al 30 de juliol, tindrà lloc la projecció de les obres guanyadores del Festival Barcelona VisualSound. L’inici de les projeccions serà a partir de les 19h de la tarda.

Cada una de les sessions serà presentada per les persones responsables que han coordinat la categoria i/o concurs del festival en qüestió. En les diferents sessions abans de la projecció de les obres, els autors i autores tindran un espai per fer una petita presentació de les seves obres al públic assistent.
En cada una de les sessions es tractarà entre 1 o 3 categories/concursos, segons la durada de les obres. 

16/06 PREMI ESPECIAL MAX 20
Dijous, 16 de juliol, 19h. Sidecar, Plaça Reial, 7, 08002 Barcelona
Presentació a càrrec de Juani Gómez i Alba Orteu.

ATHANATON

Alejandro Robert Farah – 15’ 01’’
Jano Socoró (director i guionista), Daniel Azemar (actor, coguionista i productor), Andrea Fàbregat (actriu protagonista) i Alejandro Robert (compositor).

SINOPSIS: Elice és una noia que sent certa curiositat per saber que s’amaga radera de la mort. Aquest misteri la porta a beures una poció per així poder experimentar-la. Tanmateix, trobarà una gran decepció a l’arribar al cel, i les seves preguntes existencials seguiran sense ser descobertes.

EN VEU BAIXA 

Marta Sostre Alabert – 13’43’’

Alumnes de 3r i 4t d’ESO l’Institut Joan d’Àustria (Barcelona): Uri Angles, Paula Brunet, Judith Cueva, Sergio de la Calle, Alexa Elvir, Jonatan Alejandro Joya, Jennifer Martínez, David Medina, Odalys Pacheco, Marta Sostre, Marina Vieira, Silvia Vieira. Amb l’acompanyament de Pablo García (cineasta) i Enric Bernal (professor). Film realitzat en el marc de Cinema en curs, programa de pedagogia del cinema a escoles i instituts (www.cinemaencurs.org ).

SINOPSI: La Lilieth té 16 anys, una gran sensibilitat i secrets que no pot compartir amb ningú. El seu diari és l’únic testimoni de l’amor profund i trasbalsador que sent per l’Eva, una de les seves amigues. Un dia la Lilieth es decideix a parlar amb l’Eva.

LA SOLITUD

Rocío del Alba Soriana Molina 12’52’’
Alumnes de 2n de l’Institut Milà i Fontanals (Barcelona): Mahmuda Aktar, Esthefanie Canales, Félix Carvajal, Valentin Dumitrache, Jordi Gómez, Nisha Gurung, Aneeq Irtaza, Marian Kharmich, Darell Laoang, Tayab Malik, Alex Mendez, Rocio Molina, Carmen Esther Ogando, Jose Manuel Perez, Melfy Rashel, Dilawaiz Sajid, Muhammad Waleed Tufail, Muhammad Zain Ul Abadin, Angie Zambrano. Amb l’acompanyament de Meritxell Colell (cineasta), Pilar Farrés, Miquel Llaràs i Blanca Munarriz (professors). Film realitzat en el marc de Cinema en curs, programa de pedagogia del cinema a escoles i instituts (www.cinemaencurs.org ).

SINOPSI: La Rocío, una noia de catorze anys, se sent molt sola a casa i no acaba de trobar el seu lloc a l’institut. Comença a faltar a classe i s’ajunta amb males companyies.