Divendres 25.09.2015 | 21:00 Concert

LOS UROGALLOS + TAM

Pop

Després d’uns mesos de guaret, Los 4 Cocos tornem amb dos dels nostres grups favorits de la ciutat: Los Urogallos i TAM.

Los Urogallos son la Susana, el Jose, el Gabi i el Sergio fent les millors cançons del món: pop-a-billy, glam rock, tornades memorables i les millors lletres a aquest costat del Besós! Els seus membres havien sigut Incrucificables i abans TCR, havien rescatat cançons de grups paral·lels dels Homosexuals com Los Látigos… Los Urogallos son Giuda sense excessos de testosterona, son Gary Glitter, les Runaways, els Polecats i Desperate Bicycles . Son els millors, no ens cansarem de dir-ho.

Vam trigar exactament un minut i mig en fer-nos fans de TAM. És el que dura l’únic vídeo que hem pogut veure d’elles. Sonaven a Dolly Mixture, a Brilliant Colors, als primers Aislers Set,… PERFECTE! Ens van fer venir tantes ganes d’escoltar més que de seguida els estàvem demanant de tocar. Com que no hem sentit gaire més, podem compartir algunes de les coses que ens van fer pensar que seran el nostre grup favorit en breu: aquest so a llauna dels nostres grups més estimats, portar mitja vida coincidint a concerts amb algun dels seus membres, mínim de 3 veus a l’escenari (com deien les Charades: “nunca sobran coros”), i la presencia de l’Oriol, dibuixant d’un dels millors fanzines de la ciutat i membre de Über, Glam i Barcelona.