Dijous 03.11.2016 | 21:00 Concert

ANITA ZENGEZA + NÊGA LUCAS

Pop

ANITA ZENGEZA és una cantant de Zimbabwe, guitarrista, pianista i compositora que viu i estudia a Barcelona. La cantant està actualment estudiant una llicenciatura en Jazz i Música Moderna en el Conservatori del Liceu i actuant per Barcelona junt amb diferents músics de l’escena local.

L’agost del 2013 va llançar el seu àlbum debut homònim Anita Zengeza, una exploració musical que mostrava el viatge creatiu que la cantant havia experimentat aquells últims anys. Les seves cançons originals tracten principalment de les incerteses i les situacions del dia a dia de les persones que viuen en la diàspora, o aquelles que busquen calma i tranquil·litat dins d’una societat cada vegada més impersonal. La seva música és una barreja de sons i colors inspirada en diferents cultures i experiències personals. Aquest any, la cantant presenta el seu segon àlbum Natural Journey, un disc afro-fusió pop composat per cançons eclèctiques provinents de molts estils musicals. 

Tot en l’Anita és subtil, des de la seva forma de traslladar la rítmica africana cap al pop com les seves lletres.

Facebook: https://www.facebook.com/anitazengeza

NÊGA LUCAS és una de les veus més potents i representatives del nou jazz brasiler. Originària de Mines Gerais, la cantant imprimeix en la seva música les diverses influències que han passat per la seva carrera: des dels seus inicis a Brasil, cantant funk, samba i música afrobrasilera, passant per la música llatinoamericana, fins a arribar a la forta presència del jazz i la fusió.

Dotada d’una veu potent i vigorosa i d’una presència escènica imponent, la Nêga juga amb el cant, improvisa i barreja els elements de la seva música amb molta originalitat.

L’any 2007, arribada recentment a Europa, va ser molt ben acollida pel públic francès i apadrinada pel Remy Koupa Kopul (Radionova-Paris). Per això la cantant segueix portant la seva música més enllà de qualsevol frontera, fent la seva carrera a Espanya, gravant el seu primer disc a Rio de Janeiro i el segon a Barcelona i conquistant l’escena del jazz a Berlín.

Facebook: https://www.facebook.com/negalucas/