Dimecres 28.11.2012 | 21:00 Concert

Artista vs Crític: HIDROGENESSE vs ROGER ROCA

Pop

Compra tu entrada anticipada aquí

Un artista i un periodista junts dalt del mateix escenari. L’artista interpreta la seva música; el crític formula les seves preguntes. Una barreja de actuació musical, entrevista, crítica i, sobre tot, complicitat i bon humor, que aportarà al públic una nova manera de gaudir dels seus ídols i permetrà conèixer millor tant als que fan les cançons que ens agraden com als qui escriuen sobre elles. 
En quatre nits consecutives, sobre l’escenari de Sidecar tindrem aquests enfrontaments singulars entre quatre artistes escollits per la seva qualitat com intèrprets (acompanyada d’una gran capacitat per expressar-se en públic i d’un discurs interessant i divertit) i l’elit de la premsa barcelonina.
Degut a les especials característiques d’aquest espectacle, l’aforament de Sidecar es reduirà i s’habilitarà una platea per facilitar la visió de l’escenari i disminuir possibles distraccions. Director del projecte Luis Hidalgo. Comentarista musical, treballa a TV3, col·labora amb El País des dels anys vuitanta i és di-
rector artístic del festival In-Edit Beefeater des de la seva segona edició.

Hidrogenesse: Dúo de art-rock electrónico formado en Barcelona por Carlos Ballesteros y Genís Segarra en 1996, con la idea de crear un grupo conceptual a la manera de KLF en el que cualquier estilo musical sirva para compartir ideas. Hasta ahora, synth-pop à la Human League, italodisco instrumental, baladas ceremoniales, glitter rock, música progresiva, dance-music 90’s, pop sofisticado y falso rock’n’roll.

Roger Roca (Barcelona, 1976). Actualmente es director y presentador del programa Sputnik (Televisió de Catalunya), colaborador del diario El Periódico y de la revista Rockdelux y comisario del festival In-Edit Beefeater. Es guionista del documental Rossy (2010), colaboró en el suplemento musical del diario Avui y ha escrito para revistas especializadas en electrónica como Dancedelux y Dinamo.